Velkommen til Malmøya barnehage!

Malmøya barnehage drives av Malmøya Husmorlag. Barnehagen er en avdelingsbarnehage med plass til 24 barn i alderen 1-6 år. Barnehagen er medlem av PBL ( Private Barnehagers Landsforbund).

Våre lokaler

Det store uteområdet vårt er som skapt for å utvikle barnas fantasi og oppfodrer til mye bevegelse hele dagen langt. Vi er heldige som har en egen skog skog med trær og små fjellknauser. Vi disponerer et asfaltert område som kalles for ballplassen, godt både for å sykle og sparke fotball. Når det er vinter har vi byens flotteste akebakke på øst siden!

Vi utnytter oss godt av et lite hus, eller bokstua like ved siden av barnehagen, som gjør det enklere å lage lekegrupper, språkgrupper og vennegrupper!

Barnehagen disponerer også en gymsal på Ormsund roklubb. Denne benyttes store deler av året. Barna deles i to grupper, og går dit annenhver uke. På gymmen har vi regel leker, hinderløyper, turn inspirerte øvelser, ballspill og mye mer!