Velkommen til Malmøya barnehage!

Malmøya barnehage drives av Malmøya Husmorlag. Barnehagen er en 1 - avdelingsbarnehage med plass til 24 barn i alderen 1-6 år. Personalet består av en styrer, to pedadgogisk leder og assistenter og en barn og ungdomsarbeider. Barnehagen er medlem av PBL ( Private Barnehagers Landsforbund).

Våre lokaler

Det store uteområdet vårt er som skapt for å utvikle barnas fantasi og oppfodrer til mye bevegelse hele dagen langt. Vi er heldige som har en egen liten skog med trær og små fjellknauser. Vi disponerer et asfaltert område som kalles for ballplassen, godt både for å sykle og sparke fotball. Når det er vinter har vi byens flotteste akebakke på øst siden!

I september 2012 utvidet vi med et tilbygg og nyoppusset interiør, inkludert nytt kjøkken og bad til barn og voksne. Dette bidrar til at barnehagen blir romslig, lysere og enda bedre tilpasset våre behov. Vi utnytter oss godt av et lite hus, eller bokstua like ved siden av barnehagen, som gjør det enklere å lage lekegrupper.

Barnehagen disponerer også e gymsal på Ormsund roklubb. Denne benyttes store deler av året. Barna deles i to grupper, og går dit annenhver uke. På gymmen har vi regel leker, hinderløyper, turn inspirerte øvelser, ballspill og mye mer!