Garderobe

Hjelp oss til å holde orden i garderobene. Det er mye klær som skal oppbevares her og som alle merker er plassen i garderoben litt for liten, så vi må utnytte den plassen vi har best mulig.

Vi ønsker at dere oppbevarer klær etc. på denne måten:

Hylleplassen i garderoben:: lue, regnvotter, varme votter, ullsokker og hals. Fleece eller ull genser og bukse.

Knagg: Ytterjakke, dress - KUN EN DRESS PR BARN!

Skokrok: Cherroxer eller Joggesko/Gore tex sko. KUN TO PAR PR BARN!

DERE har ansvar for at plassen blir ryddet hver ettermiddag. Vær så snill å ta med evt. tegninger, perlefigurer eller annet barnet har laget. De har gledet seg til å gi det til dere :) På fredagene blir dette kastet dersom det ikke tas med hjem.
Ikeabagger og plastikkposer tar dere med dere, dette av hensyn til barnas sikkerhet.
Tøfler/sandaler skal barna ha på inne. Når barnet drar hjem skal tøflene legges på hyllen.

På slutten av dagen skal gulvet være fritt for sko. Da blir det enklere for barnehagen å rengjøre gulvet.