Nicolay Salmon Hagen

Stilling: Styrer

Nicolay er ny styrer fra 2020 i Malmøya barnehage. Han er utdannet førskolelærer, med fordypningsområde "Outdoor education and experiential learning".

Dennis Bergmann

Stilling: Pedagogisk leder

Dennis er ansatt som 100% Pedagogisk leder med hovedansvar for de eldste barna i barnehagen (3-6 år).

Anders Hunstad Treider

Stilling: Barnehagemedarbeider

Anders er ansatt som barnehagemedarbeider. Han har vært ansatt siden august 2013.

Joanna Migacz

Stilling: Barnehagemedarbeider

Joanna er barnehagemedarbeider i Malmøya barnehage. Hun har vært hos oss siden januar 2015.

Malmøya barnehage

Nicolay Salmon Hagen