Velkommen til Malmøya barnehage!

Malmøya barnehage eies av Malmøya Husmorlag, en ideell organisasjon. Barnehagen er en avdelingsbarnehage med plass til 24 barn i alderen 1-6 år. Barnehagen er medlem av PBL (Private Barnehagers Landsforbund).

Våre lokaler

Det store uteområdet vårt er som skapt for å utvikle barnas fantasi og oppfodrer til mye bevegelse hele dagen lang. Vi er heldige som har en egen skog med trær og små fjellknauser. Vi disponerer et asfaltert område som kalles for ballplassen, godt både for å sykle og diverse balleker. Når det er vinter har vi byens flotteste akebakke på østsiden!

Barnehagen disponerer en gymsal på Ormsund roklubb. Denne benyttes store deler av året. Barna deles i to grupper, og går dit annenhver uke. På gymmen har vi regelleker, hinderløyper, turn inspirerte øvelser, ballspill og mye mer!